Savaime išsivalantis kačių tualetas-robotas PETKIT Pura MAX

Original price was: 529,00 €.Current price is: 479,00 €.

PetKit Pura MAX – Savaime išsivalantis kačių tualetas, kuris suteikia jums daugiau laisvės ir švaros namuose

Jei vertinate švarą ir patogumą savo namuose, PetKit Pura MAX yra puikus pasirinkimas jūsų katei. Ši išmanioji savaime išsivalanti kraiko dėžė užtikrina, kad jūsų augintinė visada turėtų švarią ir gaivią aplinką, be jokio papildomo darbo iš jūsų pusės.

PetKit Pura MAX ne tik pagerina katės gyvenimo kokybę, bet ir taupo jūsų laiką bei užtikrina švarą namuose, todėl galite daugiau laiko skirti maloniam bendravimui su savo augintiniu.

Garantija 24 mėn.

Nemokamas pristatymas: 1-2 d.d.

Turime parduotuvėje

Lizingo pasiūlymas
    Atsiskaitydami galite pasinaudoti šiais lizingų pasiūlymais
  • SB lizingas SB lizingas
  • Inbank lizingas

Pagrindinės savybės:

  • Automatinis valymas: Pura MAX automatiškai pašalina atliekas per 90 sekundžių, todėl nereikia gaišti laiko kasdieniam valymui.
  • Kraiko dėžė gali išsivalyti pati iki 15 dienų, priklausomai nuo katės naudojimo dažnio.
  • Efektyvus valymas: Specialiai sukurta TPE guma efektyviai atskiria švarų kraiką nuo šiukšlių, kurios neprilimpa prie vidaus ir greitai patenka į atliekų konteinerį. Talpykla yra sandari, užkertanti kelią nemaloniems kvapams.
  • Trys veikimo režimai: Pasirinkite iš trijų režimų: automatinis, rankinis arba suplanuotas valymas. Automatinis režimas pradeda valyti po to, kai katė baigia naudotis kraiko dėžute. Rankinis režimas leidžia valyti paspaudus mygtuką, o suplanuotas režimas suteikia galimybę sudaryti valymo tvarkaraštį.
  • Kvapo naikinimas: Integruotas PURA AIR išmanusis purškiklis automatiškai išpurškia specialų skystį, mažindamas kvapą ir valydamas kraiko vidų po kiekvieno naudojimo. Kvapą galima sumažinti ir rankiniu būdu.
  • Augintinio saugumas: Kraiko dėžė turi pažangią xSecure sistemą, įskaitant svorio jutiklius, infraraudonųjų spindulių jutiklį ir apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų funkcijas. Įrenginys automatiškai sustoja, jei aptinka katę arba svorio pokytį.
  • Lengva naudoti: Paprastai prijunkite prietaisą ir supilkite kraiką. OLED ekranas rodo naudinga informaciją, tokią kaip būsena, Wi-Fi ryšys, kraiko dėžės išlygiavimas ir valymo būklė.
  • Išmanioji programėlė: Naudodamiesi „PetKit“ programėle galite nuotoliniu būdu valdyti įrenginį, pasirinkti valymo režimus ir stebėti katės svorį bei kraiko naudojimo dažnumą. Programėlė taip pat informuoja apie kraiko likutį ir reikiamus veiksmus.
  • R&D SMART SPRAY įrenginys: PURA AIR purškiklis efektyviai pašalina kvapus, automatiškai purškdamas ir valydamas kraiko dėžutę po kiekvieno naudojimo.
  • Didelis vidinis erdvumas: 76 litrų talpos cilindras suteikia pakankamai vietos katėms, leidžia joms laisvai pasisukti ir yra tinkamas katėms nuo 3,5 iki 18 svarų, net ir dideliems ir tingiems augintiniams.
  • Lengva išardyti ir plauti: Nereikia įrankių – viską galima išardyti ir išvalyti be papildomo vargo, užtikrinant paprastą priežiūrą.


Svoris 16,3 kg
Išmatavimai 55 × 72,5 × 55 cm
Prekės tipas

Gyvūnų tualetai

Spalva

Balta

Gamintojas

PETKIT

Roboto aukštis

725,00 mm

Roboto gylis

550,00 mm

Roboto plotis

550,00 mm

Specialios funkcijos

Nuimamas filtras
Kvapų neutralizavimo metodas
Aukščiausia kvapų kontrolė
Plaunamas cilindras
Savęs valymo trukmė
Alternatyvūs režimai
Tyli veikla

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

Būkite pirmas aprašęs “Savaime išsivalantis kačių tualetas-robotas PETKIT Pura MAX”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Produkto kodas: 350178 Kategorija:
Atnaujinama…
  • Krepšelyje nėra produktų.